Toiminnallisen harjoittelusalin käsipainoja

Fysakos-pienryhmä

Fysakos-pienryhmä on fysioterapeutin suunnittelema ja ohjaama toiminnallisen harjoittelun pienryhmä. Tämä todellakin on pienryhmä! Osallistujia on maksimissaan 6 henkilöä. Tällä tavoin mahdollisemman yksilöllinen ohjaus toteutuu ja myös ryhmän positiivinen tuki kulkee mukana.

Fysakos-pienryhmä soveltuu erilaisille asiakkaille: esimerkiksi polvi- tai olkapääkipuiselle kuin myös henkilölle, jolla tavoitteita saada itsensä aktivoitumaan liikunnan tai painonhallinnan suhteen. Myös liikunnalliset asiakkaat, jotka haluavat spesifiä ja tavoitteellista ohjaamista, ovat ryhmään tervetulleita.

Fysakos-pienryhmässä toteutetaan toiminnallisia, koko kehoa aktivoivia harjoitteita meidän omalla Toiminnallisen harjoittelun salilla Erkonkadulla. Toiminnallinen harjoittelu tapahtuu kehon painolla sekä eri välineillä: painoilla, palloilla, köysillä.. Fysioterapeutti käy ohjaamassa harjoitteiden toteuttamisessa ja antaa vaihtoehtoja, jotka sopivat eritasoisille osallistujille.

Fysakos-pienryhmään sisältyy yksilöllinen alku- ja loppututkimus, joka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tutkimus voi sisältää esimerkiksi lihaskuntotestin, lihastasapainokartoituksen ja mahdollisten kiputilojen tai tuki- ja liikuntaelinvammojen arvioinnin. Fysioterapeutti käyttää eri mittareita ja testejä tutkimuksessa, kuten puristusvoimamittaria tai hengityskapasiteetin arviointiin PEF-mittaria. Alkututkimuksen pohjalta luodaan osallistujakohtaiset tavoitteet kaudelle, joiden toteutumista arvioidaan kauden edetessä sekä loppututkimuksessa.

Fysakos-pienryhmät pyörivät kausittain, kevät- ja syyskaudella. Keväällä 2020 ryhmät käynnistyvät viikolla 3. Osallistujat ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa silti kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja puhelimitse p.0400 170 634 tai sähköpostilla info@fysakos.fi.

Seuraavan kauden ryhmät ilmoitetaan hyvissä ajoin nettisivuillamme www.fysakos.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

Ryhmän sisältö ja tavoitteet

  • Tavoitteellinen ja yksilöllinen harjoittelu fysioterapeutin ohjauksessa
  • Toiminnallinen harjoittelu, jolla vaikutetaan koko kehoon
  • Alkututkimukseen pohjautuvat henkilökohtaiset tavoitteet ja niiden seuranta

Hinnat

  • Kevätkausi 2020 (18 kertaa)
    400 €
  • Hinta sisältää fysioterapeutin yksilöajat alku-ja loppututkimukseen

    Maksuvälineinä käyvät Smartum, E-passi, Eazybreak, Edenred