Tavoitteemme on sinun hyvinvointi

Fysakos tiimi tarjoaa monipuolisia terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä palveluja. Tavoitteemme on ohjata ja hoitaa asiakkaita yksilöllisesti terveyden, kuntoutumisen ja hyvinvoinnin osa-alueilla. Tavoitteemme on, että asiakkaamme kokevat tulevansa kohdatuksi kokonaisuutena.

Fysakos tiimi toteuttaa fysioterapiapalveluja myös Erkonkadun toimipisteemme ulkopuolelle. Teemme niin sanottua jalkautuvaa fysioterapiaa urheiluseuroille: fysioterapeuttimme ovat mukana urheilijoiden harjoituksissa. Tätä yhteistyötä haluamme edelleen laajentaa urheilijoiden parissa.

Haluamme erottua osaamisellamme urheilufysioterapian ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaajina. Koko Fysakos tiimi haluaa kehittyä urheilijoiden ja kuntoilijoiden sekä yksilö- että ryhmämuotoisessa kuntoutuksessa. Manuaalisten taitojen sekä kehon liikkeen ja toiminnan ymmärtämisen syventäminen on suuri mielenkiintomme ja tavoitteemme.

Historia

Fysakos aloitti toimintansa vuonna 1986. Fysioterapeutti Saara Laatan omistuksessa Fysakos oli vuodesta 2006 vuoteen 2019. Vuonna 2014 Fysakos muutti toimintansa lopettavan Wellfeel-hyvinvointikeskuksen tiloihin Erkonkadulle, muuton myötä tilat kasvoivat ja laajenivat kahteen tasoon. Muuton yhteydessä palvelutarjonta monipuolistui, jolloin toimintaan tuli fysioterapeutteja, hierojia, naprapaatti sekä erilaisia kuntoutuksen ammattilaisia tilavuokraajina. Vuonna 2019 omistajaksi tuli fysioterapeutti Suvi Teräsheimo.

Fysakos Tiimi