Tavoitteemme on sinun hyvinvointi

Fysakos tarjoaa monipuolisia terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä palveluja. Tavoitteemme on ohjata ja hoitaa asiakkaita yksilöllisesti terveyden, kuntoutumisen ja hyvinvoinnin osa-alueilla. Tavoitteemme on, että asiakkaamme kokevat tulevansa kohdatuksi kokonaisuutena.

Toteutamme fysioterapiapalveluja myös Erkonkadun toimipisteemme ulkopuolelle. Teemme niin sanottua jalkautuvaa fysioterapiaa urheiluseuroille: fysioterapeuttimme ovat mukana urheilijoiden harjoituksissa. Tätä yhteistyötä haluamme edelleen laajentaa urheilijoiden parissa.

Haluamme erottua osaamisellamme urheilufysioterapian ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaajina. Haluamme kehittyä urheilijoiden ja kuntoilijoiden sekä yksilö- että ryhmämuotoisessa kuntoutuksessa. Manuaalisten taitojen sekä kehon liikkeen ja toiminnan ymmärtämisen syventäminen on suuri mielenkiintomme ja tavoitteemme.

Tilat

Fysakoksella on liikuntatiloja kahdessa tasossa. Yläkerrassa meillä on Pilates-pienryhmäsali rauhallisempien lajien, kuten jooga ja pilates, toteutukseen. Alakerrassa meillä on Toiminnallisen harjoittelun sali. Molemmissa liikuntatiloissa järjestetään ryhmätunteja pienissä, maksimissaan 15 henkilön ryhmissä. Liikuntatiloja käytetään myös fysioterapia-, naprapatia- ja personal training -asiakkaiden ohjaamiseen ja harjoitteluun. Tilat ovat myös vuokrattavissa ulkopuolisille tahoille.

Historia

Fysakos on perustettu jo vuonna 1986. Fysioterapeutti Saara Laatan omistuksessa Fysakos oli vuodesta 2006 vuoteen 2019. Vuonna 2019 omistajaksi tuli fysioterapeutti Suvi Teräsheimo.

Vuonna 2014 Fysakos muutti toimintansa lopettavan Wellfeel-hyvinvointikeskuksen tiloihin Erkonkadulle. Tilat kasvoivat ja laajenivat kahteen tasoon. Samalla palvelutarjonta monipuolistui: Fysakoksella toimii nykyään fysioterapeutteja, hierojia, naprapaatti sekä erilaisia kuntoutuksen ammattilaisia tilavuokraajina.