Koulutetut hierojamme tarjoavat monipuolista hierontaa

Hierojamme ovat saaneet hierojan tai urheiluhierojan koulutuksen, fysioterapeutin koulutuksen tai molemmat. Fysakoksella hieronnassa voidaan käsitellä lihasten lisäksi lihaskalvoja (fascia), mobilisoida niveliä sekä venyttää sidekudoksia. Urheiluhieronta ei ole ”murjontaa” vaan kullekin hierottavalle sopivalla voimakkuudella tehtävää käsittelyä huomioiden lihaskireyden, kipukynnyksen ja esimerkiksi urheilijalla sen hetkisen harjoittelukauden vaiheen.

Kenelle hieronta sopii?

hieronta

Hieronta sopii suurimmalle osalle asiakkaista. Jos sinulla on jokin perussairaus, on siitä hyvä keskustella hoitoon tullessa. Esimerkiksi flunssaisena hierontaan ei ole perusteltua tulla.

Hieronnan myötä lihaksiston aineenvaihdunta lisääntyy, lihaskudos rentoutuu ja kehon omat paranemismekanismit aktivoituu. Hieronta hoitaa kudosten kireyksiä ja vaikuttaa näin ollen kipuja vähentävästi sekä myös ennaltaehkäisevästi.

Hierontaa voi suositella esimerkiksi näyttöpäätetyöskentelijöille, aktiiviliikkujille tai niskahartiaseudun vaivoista kärsiville. Voit tulla hierontaan myös, jos vain haluat hemmotella itseäsi. Hieronta on erinomainen hoitomuoto myös palautumiseen sekä työssäjaksamisen ylläpitämiseen.

Osa-, puoli- ja kokohieronnat

Yhdessä asiakkaan kanssa voidaan arvioida, tehdäänkö osa-, puoli- vai kokohieronta. Hieronta-ajan puitteissa voidaan käsitellä esimerkiksi alaraajat tai niskahartiaseutu tai koko vartalo. Hieronta-aikoja on valittavana puolesta tunnista aina puoleentoista tuntiin.

Takaisin ylös