Personal Trainer

Säännöllisellä liikunnalla voit kunnon huolehtimisen lisäksi ennaltaehkäistä monien sairauksien riskiä, olla energisempi ja jaksaa paremmin. Tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin on usein apuna oikeanlainen liikunta. Liikunta vaikuttaa positiivisesti psyykkiseen hyvinvointiin ja kehon palautumiseen rasituksesta sekä stressistä. Liikunnan tulee olla mielekästä ja parhaimmillaan siitä tuleekin osa elämäntapaa.

Oikotietä onneen ei tässäkään tapauksessa aina ole. Aloittaminen saattaa olla hankalaa, siksi säännöllinen ja tavoitteellinen liikkuminen kannattaakin aloittaa pienistä tavoitteista, jotka ovat tarpeeksi realistisia toteutuakseen. Onnistumiset ruokkivat innostusta ja odotettavissa on uusia onnistumisia.

Toisaalta voit olla jo aktiiviliikkuja tai urheilija ja tarvitset tukea tavoitteidesi toteutumiseen. Tarvitset esimerkiksi lajinomaista personal trainer ohjausta, minkälainen harjoittelu tukee lajissa kehittymistä sen hetkisessä tilanteessa. Tai kaipaat fysioterapeuttista ohjausta, missä vaiheessa vamman kuntoutusta voi kehoa alkaa taas rasittamaan oikeilla harjoitteilla, jotta asentokontrolli ja lihasvoima saadaan vaaditulle tasolle.

Fysakos Personal trainer -yksilöohjaus auttaa Sinua asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet mielekkäällä ja juuri Sinulle sopivalla tavalla. Olet sitten liikunnan alkutaipaleella, haluat laihduttaa muutaman ylimääräisen vyötärölle kertyneen kilon, kohottaa kuntoasi tai saavuttaa parempia tuloksia lajissasi. Pohdi siis missä vaiheessa olet nyt ja millä tavoin me voisimme ohjata Sinua. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!

FysiTrainer®

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on valinnut Fitness Academy of Finlandin yhteistyökumppanikseen toteuttamaan fysioterapeuteille tarkoitettua FysiTrainer® -koulutusta. Fysioterapeuttimme Satu on käynyt FysiTrainer® -koulutuksen. Koulutus antaa paremmat työkalut kokonaisvaltaisempaan hyvinvoinnin valmennukseen. Muut fysioterapeutit tekevät myös yksilöllisiä Personal training-ohjauksia.

  • Varaa aikasi nyt

    Voit varata ajan meille kätevästi verkosta tai soittaa 0400 170 634

    Varaa aika
  • Fysakos ja tiimimme

    Lue meistä ja tutustu tiimimme jäseniin.

    Lue lisää

Kysy lisää tai varaa aika

Personal Trainerimme