KEVÄÄN 2020 FYSIOTERAPIARYHMÄT

FYSAKOS KEHONTUOLTORYHMÄT

  • Tiistaisin klo 9.00-10.00
  • Tiistaisin klo 16.30-17.30
  • Torstaisin klo 8.00-9.00
  • Torstaisin klo 16.00-17.00

Fyioterapeutin ohjaama kehon syviä lihaksia vahvistava ja huoltava ryhmä. Soveltuu esimerkiksi niska-hartiaseudun tai selän kipujen hoidon tueksi.

Ryhmä alkaa viikolla 3. Kauden hinta on 150 € ja se sisältää 15 kertaa.

Osassa ryhmistä on vielä tilaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 0400 170 634

ÄITI-VAUVAJUMPPARYHMÄ

  • Keskiviikkoisin klo 11.00-11.45

Suosittu Äiti-Vauvajumppa palaa taas! Fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä tehdään sekä yhdessä vauvan kanssa, että erikseen äitiysfysioterapeutin suosittelemia harjoitteita synnyttäneille äideille. Ryhmässä vauvat ja äidit pääsevät tutustumaan toisiinsa ja äidin ja vauvan vuorovaikutus paranee.

Ryhmä alkaa viikolla 6. Kauden hinta on 150 € ja se sisältää 10 kertaa.

Ryhmässä on 1 paikka vapaana!

FYSAKOS PIENRYHMÄT

  • Tiistaisin klo 16.00-17.00
  • Keskiviikkosin klo 16.30-17.30
  • Torstaisin klo 17.00-18.00 (2 ryhmää)

Fysioterapeutin ohjaama toiminnallisen harjoittelun pienryhmä. Pienryhmään sisältyy yksilöllinen alku- ja loppututkimus: InBody-kehonkoostumusmittaus, lihaskuntotestit tai lihastasapainokartoitus ja mahdollisten kiputilojen tai tuki- ja liikuntaelinvammojen arviointi. Tutkimuksen pohjalta luodaan kaudelle osallistujakohtaiset tavoitteet.

Ryhmät alkavat viikolla 3. Kauden hinta on 400 € (sis.yksilöajat) ja se sisältää 18 kertaa.

Osassa ryhmistä on vielä tilaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 0400 170 634

SELKÄRYHMÄT

Fysakos järjestää fysioterapeutin ohjaamia selän terveyttä tukevia ryhmiä. Tunnit sisältävät harjoitteita, jotka parantavat muun muassa alaraajojen lihaskuntoa, tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Tunti alkaa aina alkulämmittelyllä ja päättyy liikkuvuutta ylläpitävään venyttelyyn.

Kaikki ryhmät käynnistyvät viikolla 3 ja sisältävät 13 jumppakertaa. Kausimaksu: 69€

Haluamme uudistaa palveluitamme, joten ensi syksynä jokainen ryhmä sisältää myös tasapainoa ja lihaskuntoa mittaavat testit, sekä jokaisen jumppaajan kuntotasoon sopivat kirjalliset ja kuvalliset kotiharjoitteluohjeet.

LEMPEÄ SELKÄHARJOITTELU

Tiistaisin klo 11.00-12.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Markus

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina.

Tässä ryhmässä tavoitteena on parempi tasapaino, liikkuvuus, kehon hallinta sekä hahmotus. Joka kerta koitetaan saada pieni hiki päälle, mutta ilman että paikat kipeytyvät! Lihaskuntoa tehdään monipuolisesti koko kehoon, erityisesti keskivartaloon. Käytetyt vastukset pidetään pieninä.

VAHVISTAVA SELKÄHARJOITTELU

Maanantaisin klo 16.30-17.30 ohjaaja: fysioterapeutti Satu

Tiistaisin klo 17.00-18.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina

Vahvistavassa selkäharjoitteluryhmässä vahvistetaan koko kehoa, huomioon ottaen selkävaivat sekä jumppaajien yksilölliset tarpeet. Ryhmä harjoittelee alakerrassa toiminnallisen liikunnan salissa. Jokainen saa tehdä oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan. Liikkeitä pyritään soveltamaan jokaiselle sopivaksi, ja jokaiseen kuntopiirin liikkeeseen annettaan raskaampi ja kevyempi vaihtoehto.

MIESTEN SELKÄRYHMÄ

Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina

Miesten selkäryhmässä kohotetaan kuntoa monipuolisesti ottaen huomioon selkävaivat sekä miehille tyypilliset ongelma-alueet esimerkiksi lonkkien liikkuvuus. Ryhmä harjoittelee alakerrassa toiminnallisen liikunnan salissa ja ryhmässä käytetään monipuolisesti hyväksi erilaisia kuntoiluvälineitä. Jokainen saa tehdä oman kuntonsa mukaisesti ja kaikkiin liikkeisiin löytyy myös kevyempiä tai raskaampia vaihtoehtoja.

SENIORIRYHMÄ

Perjantaisin klo 11.00-12.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Markus

Monipuolista tasapainoa kehittävää harjoittelua, sekä lihaskuntoa ylläpitävää/kehittävää harjoittelua. Harjoittelu tehdään jokaisen oman kunnon mukaan, pienillä vastuksilla. Liikkeitä sovelletaan kaikille sopiviksi. Tavoitteena saada pieni hiki ja pitää hauskaa liikunnan merkeissä!

Takaisin ylös