Tilanvuokraus

Tarvitsetko tilaa kurssille, luennolle tai yksityistunneillesi Lahden ydinkeskustasta? Tilojamme on mahdollista vuokrata arkisin ja viikonloppuisin erikseen sovittuina ajankohtina.

Fysakos vuokraa liikuntatiloja kahdesta tasosta. Yläkerrassa meillä on Pilates-pienryhmäsali rauhallisempien lajien, kuten jooga ja pilates, toteutukseen. Alakerrassa meillä on Toiminnallisen harjoittelun sali. Molemmissa liikuntatiloissa järjestetään ryhmätunteja pienissä, maksimissaan 15 henkilön ryhmissä. Liikuntatiloja käytetään fysioterapia-, naprapatia- ja personal training -asiakkaiden ohjaamiseen ja harjoitteluun meidän toimesta, mutta väistymme tiloista sopimuksemme mukaan. Meiltä löytyy suihkutilat naisille ja miehille, sekä kaappitilaa pienten tavaroiden säilyttämiseen.

Kun vuokraat tilaa meiltä on sinulla käytössä salin lisäksi myös välineistömme, meillä esimerkiksi hyvä valikoima gymstick harjoitteluvälineistöä. Voimme järjestää teille tarvittaessa ruokatarjoilua tiloihimme yhteistyökumppaneidemme kautta. Tiloissamme on käytössä langaton (wlan) verkko.

Vuokrattavat tilat

 • Pilates-pienryhmäsali 

 • Toiminnallisen harjoittelun sali

Kysy lisää tiloistamme

 • Varaa aikasi nyt

  Voit varata ajan meille kätevästi verkosta tai soittaa 0400 170 634

  Varaa aika
 • Fysakos ja tiimimme

  Lue meistä ja tutustu tiimimme jäseniin.

  Lue lisää