Fysakos Pienryhmä

Fysakos-pienryhmä on fysioterapeutin suunnittelema ja ohjaama toiminnallisen harjoittelun pienryhmä. Tämä todellakin on pienryhmä! Osallistujia on enintään 6 henkilöä. Tällä tavoin mahdollisemman yksilöllinen ohjaus toteutuu ja myös ryhmän positiivinen tuki kulkee mukana.

Fysakos-pienryhmään sisältyy yksilöllinen alku- ja loppututkimus, joka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tutkimus voi sisältää esimerkiksi lihaskuntotestin, lihastasapainokartoituksen ja mahdollisten kiputilojen tai tuki- ja liikuntaelinvammojen arvioinnin. Fysioterapeutti käyttää eri mittareita ja testejä tutkimuksessa, kuten puristusvoimamittaria tai hengityskapasiteetin arviointiin PEF-mittaria. Alkututkimuksen pohjalta luodaan osallistujakohtaiset tavoitteet kaudelle, joiden toteutumista arvioidaan kauden edetessä sekä loppututkimuksessa.

Fysakos-pienryhmä soveltuu erilaisille asiakkaille: esimerkiksi polvi- tai olkapääkipuiselle kuin myös henkilölle, jolla tavoitteita saada itsensä aktivoitumaan liikunnan tai painonhallinnan suhteen. Myös liikunnalliset asiakkaat, jotka haluavat spesifiä ja tavoitteellista ohjaamista, ovat ryhmään tervetulleita.

Fysakos-pienryhmässä toteutetaan toiminnallisia, koko kehoa aktivoivia harjoitteita meidän omalla Toiminnallisen harjoittelun salilla Erkonkadulla. Toiminnallinen harjoittelu tapahtuu kehon painolla sekä eri välineillä: painoilla, palloilla, köysillä.. Fysioterapeutti käy ohjaamassa harjoitteiden toteuttamisessa ja antaa vaihtoehtoja, jotka sopivat eritasoisille osallistujille.

Fysakos-pienryhmät pyörivät kausittain, kevät- ja syyskaudella. Syksyllä 2020 ryhmät käynnistyvät viikolla 34. Osallistujat ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa silti kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja puhelimitse p.0400 170 634 tai sähköpostilla info@fysakos.fi.

Seuraavan kauden ryhmät ilmoitetaan hyvissä ajoin nettisivuillamme www.fysakos.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

Ryhmän sisältö ja tavoitteet

 • Tavoitteellinen ja yksilöllinen harjoittelu fysioterapeutin ohjauksessa
 • Toiminnallinen harjoittelu, jolla vaikutetaan koko kehoon
 • Alkututkimukseen pohjautuvat henkilökohtaiset tavoitteet ja niiden seuranta

Hinnat

 • Syyskausi 2020 (17 kertaa)
  400 €
 • Hinta sisältää fysioterapeutin yksilöajat alku-ja loppututkimukseen

  Maksuvälineinä käyvät Smartum, E-passi, Eazybreak, Edenred

 • Varaa aikasi nyt

  Voit varata ajan meille kätevästi verkosta tai soittaa 0400 170 634

  Varaa aika
 • Fysakos ja tiimimme

  Lue meistä ja tutustu tiimimme jäseniin.

  Lue lisää