Fysakos Ryhti ja Voimaryhmä

Fysakos Ryhti ja Voimaryhmä on fysioterapeutin suunnittelema ja ohjaama kehon lihaksia monipuolisesti vahvistava ja huoltava ryhmä. Fysakos Ryhti ja Voimaryhmä on suunniteltu työikäisille esimerkiksi niskahartiaseudun tai selän kipujen hoidon tueksi. Fysakos Ryhti ja Voimaryhmä sopii myös sinulle, joka tarvitset ohjausta liikeradoissa tai tukea muiden liikuntamuotojen rinnalle.

Fysakos Ryhti ja Voimaryhmässä harjoitteet ovat kaikkien osallistujien toteutettavissa. Fysioterapeutti antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikeharjoitteita, jos jotain liikettä ei esimerkiksi kivusta johtuen pysty tekemään. Ohjauksessa huomioidaan eritasoiset osallistujat.

Ryhti ja Voimaryhmässä toteutetaan on toiminnallista harjoittelua, jossa osa harjoitteista tehdään kehonpainolla ja osa hyödyntäen välineistöä. Harjoittelu on kiertoharjoittelua ja tunti alkaa lämmittelyllä ja loppuu kehoa huoltavaan ja palauttavaan harjoitteluun. Harjoitteita ohjataan myös kotona toteutettavaksi.

Fysakos-ryhmät pyörivät kausittain, kevät- ja syyskaudella. Syksyllä 2020 ryhmät käynnistyvät viikolla 34. Osallistujat ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa silti kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja puhelimitse p.0400 170 634 tai sähköpostilla info@fysakos.fi.

Fysakos Ryhti ja Voimaryhmä toteutuu maanantaisin klo 16.30-17.30 ja tiistaisin klo 17-18.

Seuraavan kauden ryhmät ilmoitetaan hyvissä ajoin nettisivuillamme www.fysakos.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

Ryhmän sisältö ja tavoitteet

 • Syvien lihasten hahmottaminen ja niiden vahvistaminen
 • Kipujen ennaltaehkäiseminen ja hoitaminen fysioterapeuttisilla harjoitteilla
 • Lihasvoiman, liikkuvuuden ja asentokontrollin harjoittaminen
 • Tavoitteena saada harjoitteita myös kotona toteuttavaksi

Hinnat

 • Syyskausi 2020 (17 kertaa)
  238 €
 • Maksuvälineinä käyvät Smartum, E-passi, Eazybreak, Edenred

 • Varaa aikasi nyt

  Voit varata ajan meille kätevästi verkosta tai soittaa 0400 170 634

  Varaa aika
 • Fysakos ja tiimimme

  Lue meistä ja tutustu tiimimme jäseniin.

  Lue lisää