• Selkäryhmät syksy 2019!

  SYKSYN 2019 SELKÄRYHMÄT

  Fysakos järjestää fysioterapeutin ohjaamia selän terveyttä tukevia ryhmiä. Tunnit sisältävät harjoitteita, jotka parantavat mm. alaraajojen lihaskuntoa, tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Tunti alkaa aina alkulämmittelyllä ja päättyy liikkuvuutta ylläpitävään venyttelyyn.

  Kaikki ryhmät käynnistyvät viikolla 37 ja sisältävät 13 jumppakertaa. Kausimaksu: 69€

  Haluamme uudistaa palveluitamme, joten ensi syksynä jokainen ryhmä sisältää myös tasapainoa ja lihaskuntoa mittaavat testit sekä jokaisen jumppaajan kuntotasoon sopivat kirjalliset ja kuvalliset kotiharjoitteluohjeet.

  LEMPEÄ SELKÄHARJOITTELU

  Tiistaisin klo 11.00-12.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Markus

  Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina

  Tässä ryhmässä tavoitteena on parempi tasapaino, liikkuvuus, kehon hallinta sekä hahmotus. Joka kerta koitetaan saada pieni hiki päälle, mutta ilman että paikat kipeytyvät! Lihaskuntoa tehdään monipuolisesti koko kehoon, erityisesti keskivartaloon. Käytetyt vastukset pidetään pieninä.

  VAHVISTAVA SELKÄHARJOITTELU

  Maanantaisin klo 16.30-17.30 ohjaaja: fysioterapeutti Satu

  Tiistaisin klo 17.00-18.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina

  Vahvistavassa selkäharjoitteluryhmässä vahvistetaan koko kehoa, huomioon ottaen selkävaivat sekä jumppaajien yksilölliset tarpeet. Ryhmä harjoittelee alakerrassa toiminnallisen liikunnan salissa. Jokainen saa tehdä oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan. Liikkeitä pyritään soveltamaan jokaiselle sopivaksi, ja jokaiseen kuntopiirin liikkeeseen annettaan raskaampi ja kevyempi vaihtoehto.

  MIESTEN SELKÄRYHMÄ

  Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 ohjaaja: fysioterapeutti, liikuntaneuvoja Josefina

  Miesten selkäryhmässä kohotetaan kuntoa monipuolisesti ottaen huomioon selkävaivat sekä miehille tyypilliset ongelma-alueet esimerkiksi lonkkien liikkuvuus. Ryhmä harjoittelee alakerrassa toiminnallisen liikunnan salissa ja ryhmässä käytetään monipuolisesti hyväksi erilaisia kuntoiluvälineitä. Jokainen saa tehdä oman kuntonsa mukaisesti ja kaikkiin liikkeisiin löytyy myös kevyempiä tai raskaampia vaihtoehtoja.

  SENIORIRYHMÄ

  Perjantaisin klo 11.00-12.00 ohjaaja: fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Markus

  Monipuolista tasapainoa kehittävää harjoittelua, sekä lihaskuntoa ylläpitävää/kehittävää harjoittelua. Harjoittelu tehdään jokaisen oman kunnon mukaan, pienillä vastuksilla. Liikkeitä sovelletaan kaikille sopiviksi. Tavoitteena saada pieni hiki ja pitää hauskaa liikunnan merkeissä!

   

  Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse:

  040 720 0027

  info@fysakos.fi

  selkäjumpamalli satu